Vooralsnog hanteren wij de gebruikelijke openingstijden voor onze winkel, en verwelkomen wij u graag. U kunt uw bestelling ook telefonisch, per mail of via Whatsapp doorgeven en deze tijdens onze openingstijden ophalen. U rekent af en neemt de bestelling mee, op die manier is uw winkelbezoek tot een minimum beperkt.

Wij begrijpen het ook, als u vanwege het corona-virus niet in de gelegenheid bent naar ons toe te komen. Daarom bieden wij vanaf heden een bezorgservice voor uw boodschappen vanaf € 20,00. Voor bestellingen minder dan 20 euro zijn wij genoodzaakt 5 euro bezorgkosten in rekening te brengen.

In navolging van de regels van het RIVM zullen wij contactloos bezorgen. De procedure:

U geeft uw bestelling per mail, telefonisch of via Whatsapp (voorkeur) door. We nemen deze met u door en na akkoord sturen wij u een "Tikkie" voor de betaling via uw mobiele telefoon, en gaan we ons uiterste best doen uw boodschappen op de afgesproken tijd bij u aan de deur te bezorgen. Hierbij zullen we gepaste afstand nemen en lichamelijk contact vermijden.

 

N.B. Graag uw bestelling doorgeven voor 11.00 uur indien deze bezorgd moet worden. Broodjes worden bezorgd tussen 12.00 en 13.00uur. Voor vragen kunt u ons altijd bellen.